Dobrý perník
Suroviny
400 g hladké mouky
150 g cukru krupice
1 prášek do perníku
půl prášku do pečiva
1 vejce
2 lžíce medu
půl hrnku oleje
1 lžíce skořice
2 lžíce kakaa
necelé 2 hrnky mléka
hrst rozinek
hrst ořechů
Postup
Do mísy dáme všechny surovinz a smícháme. Nalijeme na vymazaný plech a pečeme při teplotě 180 st. C.
Hotový (a vychladlý) perník polijeme čokoládovou polevou a posypeme kokosem.
Poznámka:
Těsto můžeme vylepšit dvěma lžícemi marmelády nebo povidel.
Hrneček je o objemu 250 ml.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 157x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Dobrý perník
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!