Brambory plněné brynzou

Suroviny

4 větší brambory
250 g brynzy
150 g libové anglické slaniny
naťová cibulka
sůl
pepř
pažitka

recept nemá fotografii

Postup

Brambory vydrhneme kartáčkem, vložíme do osolené vody a uvaříme do měkka. Uvařené překrojíme na půlky a vydlabeme vnitřky.
Pokrájíme naťovou cibulku a slaninu. Pokrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní vnitřky brambor a cibulku a vše lehce opečeme. Odstavíme a vmícháme brynzu, pažitku, sůl a mletý pepř. Touto směsí naplníme vydlabané půlky brambor, ještě posypeme pažitkou amůžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 429x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brambory plněné brynzou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist