Netradiční sekaná

Suroviny

1 kg mletého masa (směs hovězí a vepřové)
1 klobása
150 g kuřecích jater
2 nastrouhané cibule
4 stroužky česneku
1 lžička mletého divokého koření čerstvý tymián
2 vejce
10 podrcených kuliček jalovce
8 zampionů
máslo
plátky slaniny
bobkový list
rozmarýn

recept nemá fotografii

Postup

Klobásu a kuřecí játra umeleme a přidáme k mletému vepřovému a hovězímu masu. Dále přidáme nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, divoké koření, tymián (sdrhnuté lístky), rozšlehaná vejce, drcený jalovec a pokrájené žampiony, které jsme podusili na másle a nechali vychladnout.

Vše řádné promícháme, podle potřeby přidáme strouhanku a vytvoříme šisku. Obalíme ji plátky slaniny a vložíme do pekáče. Obložíme bobkovým listem a snítkami rozmarýnu. Podlijeme trochou vody a pečeme v troubě zahřáté na 180 a 200 st. C.

Sekanou můžeme podávat teplou i studenou. Jako příloha je vhodný chléb nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 128x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Netradiční sekaná


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist