Kuřecí játra s cizrnou

Suroviny

500 g kuřecích jater
300 g cizrny (uvařené, sterilované)
1 svazek jarní cibulky
2 lžíce oleje
hrst rukoly
feferonky
hladká mouka
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Pokud budeme cizrnu vařit, počítáme s tím, že je vhodné si ji předem namočit (nejlépe přes noc). Druhý den ji slijeme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme do měkka. Je to luštěnina, solíme až nakonec. Mnohem jednodušší je použít sterilovanou cizrnu.
Kuřecí játra očistíme, pokrájíme je na kousky, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Cibulky očistíme, jemně pokrájíme a orestujeme je v kastrolu na rozhřátém oleji. Přidáme játra a za občasného míchání je restujeme asi 10 minut. Pozor, kuřecí játra bývají křehká. Potom přidáme pokrájené feferonky (množství dle chuti), cizrnu a odkapané listy rukoly. Osolíme a krátce prohřejeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 015x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí játra s cizrnou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist