Rychlokvašky do kameninového hrnce
Suroviny
okurky
kopr
česnek
sůl
vinné listy
višňové listy
Postup
Přerostlé okurky dokonale omyjeme, propícháme je vidličkou a naskládáme do kameninového hrnce, proložíme je koprem, oloupaným česnekem a vinnými listy.
Zalijeme je převařenou vodou se solí (na 1 l vodz 1 lžíce soli). Okurky zakryjeme dřevěným prkénkem, které zatížíme. Necháme je kvasit v teplé místnosti asi týden, pak je můžeme jíst.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 630x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Rychlokvašky do kameninového hrnce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!