Cizrnový salát s rajčaty a mozzarelou

Suroviny

300g cizrny
sůl
1 cibule
2 stroužky česneku
1 mrkev
4 lžíce olivového oleje
200 g cherry rajčat
200 g mozzarely
2 lžíce octa balsamico
čerstvá nasekaná bazalka
drcený černý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cizrnu zalijeme studenou vodou a necháme přes noc nabobtnat. Druhý den ji zalijeme čerstvou vovou a vaříme do měkka. Ke konci vaření osolíme, potom zcedíme a necháme okapat a zchladnout.
Oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky, mrkev na kostičky. Na pánev dáme lžíci oleje, orestujeme mrkev, přidáme cibuli a česnek, osmahneme, osolíme a odstavíme.
Rajčátka překrájíme na půlky, mozzarelu nakrájíme na plátky. Do mísy nasypeme cizrnu, přidáme balsamikový ocet, orestovanou zeleninu a bazalku. Dochutíme pepřem a solí. Každou porci doplníme rajčátky a mozzarelou.
Tento salát můžeme podávat jako samostatné jídlo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 756x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 2,00 (počet: 1) 2,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cizrnový salát s rajčaty a mozzarelou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist