Šlehačková bublanina
Suroviny
3 vejce
1/4 l hrnek cukru krupice
1/4 l smetany ke šlehání (neušlehané)
500 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
třešně nebo višně
Postup
Do mísy dáme všechny suroviny a promícháme vařečkou. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe vypeckovanými třešněmi.
Pečeme v troubě vyhřáté asi 160 až 180 st. C zhruba 30 minut do zlatova.
Po upečení můžeme pocukrovat.
Poznámka:
Dá se použít i jiné drobné ovoce, třeba rybíz nebo angrešt.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 206x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Šlehačková bublanina
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!