Kedlubnové zelí
Suroviny
4 větší kedlubny
1 cibule
špetka kmínu
1 lžička hladké mouky
špetka cukru
ocet
sůl
50 g sádla
Postup
Kedlubny oloupeme a nakrouháme nebo nakrájíme na malé nudličky. Na sádle zpěníme olupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kedlubny, osolíme, okmínujeme a dusíme, dokud kedlubny nezměknou. Pak zaprášíme moukou, okyselíme octem, přisladíme a ještě chvíli podusíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 736x
Hodnocení receptu:
8,50 (počet: 2)
8,50
2
10
Komentáře receptu Kedlubnové zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!