Kuře gordon bleu

Suroviny

4 ks kuřecích prsou
4 plátky šunky
ementál nebo eidam
sůl
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí maso vodorovně nařízneme a opatrně rozklepeme (nejlépe přes mikrotenový sáček). Maso z jedné strany osolíme, na rozklepané maso položíme kulatý plátek šunky a několik kousků sýra. Kuřecí plátek přeložíme napůl a můžeme ho sepnout párátky. Obalíme ho v trojobalu (hladká mouka, vajíčko, strouhanka) a usmažíme do zlatova (nejlépe ve fritéze).
Po vyjmutí položíme na ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Podáváme šikmo přeříznutý na poloviny. Jako příloha se hodí brambory, čerstvá zelenina, plátek citrónu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 088x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře gordon bleu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist