Jahody v čokoládě
Suroviny
asi 20 velkých pevných jahod
200 g čokolády
(ořechy)
Postup
Jahody omyjeme, osušíme, stopky můžeme ponechat. Čokoládu nalámeme na kousky a rozehřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnce. Jahody namáčíme v čokoládě buď celé nebo část. Necháme je oschnout na mřížce. Můžeme také část jahody v čokoládě obalit v nasekaných oříšcích.
Jahody můžeme umístit do papírových košíčků a podávat samostatně. Lze je také použít ke zmrzlině nebo na dort.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 513x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Jahody v čokoládě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!