Hlíva ústřičná jako ovar
Suroviny
čerstvá hlíva ústřičná
kuličky nového koření
kuličky černeho pepře
bobkový list
křen
hořčice
sůl
voda
Postup
Kořeni vložíme do vody pod pařák na knedliky a přiveme do mírného varu. Na pařák rozložíme klobouky hlivy - lupeny směrem vzhůru. Osolíme do lupenů, přiklopíme a necháme v páře 10 minut až houby změknou a provoní kořením.
Podáváme jako ovar s hořčicí a čerstvým křenem, můžeme na talíři ještě zakapat citrónovou šťávou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 150x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Hlíva ústřičná jako ovar
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!