Špízy z jehněčí kýty
Suroviny
750 g jehněčí kýty
3 ks barevné papriky
sůl
mletý pepř
oregano
olivový olej
Tzatziky:
500 g řeckého jogurtu (Billa)
salátová okurka
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
čerstvý kopr
Postup
Jehněčí maso nakrájíme na kostky a necháme marinovat.Nakrájime papriky a střídavě s masem napichujeme na špejle. Potřeme zbytkem marinády a buď grilujeme nebo děláme v troubě.
Podáváme s tzatziky: Salátovou okurku oloupeme, nahrubo nastrouháme a slijeme tekutinu. Osolíme, opepříme a smícháme s řeckým jogurtem.
Jako příloha je vhodný čerstvý chléb nebo brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 416x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Špízy z jehněčí kýty
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!