Špízy z jehněčí kýty

Suroviny

750 g jehněčí kýty
3 ks barevné papriky
sůl
mletý pepř
oregano
olivový olej

Tzatziky:
500 g řeckého jogurtu (Billa)
salátová okurka
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
čerstvý kopr

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí maso nakrájíme na kostky a necháme marinovat.Nakrájime papriky a střídavě s masem napichujeme na špejle. Potřeme zbytkem marinády a buď grilujeme nebo děláme v troubě.
Podáváme s tzatziky: Salátovou okurku oloupeme, nahrubo nastrouháme a slijeme tekutinu. Osolíme, opepříme a smícháme s řeckým jogurtem.
Jako příloha je vhodný čerstvý chléb nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 336x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špízy z jehněčí kýty


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist