Nakládaný bůček

Suroviny


1 kg vepřového bůčku
5 kuliček pepře
8 stroužků česneku
5 bobkových listů
sůl

Marináda
12 stroužků česneku
sůl
1 lžička kari
1 lžička mletého pepře
1 lžička sladké paprikz
1 lžička grilovacího koření
trochu tabasca
trochu worcestru

recept nemá fotografii

Postup


Masou uvaříme v osolené vodě s kuličkami pepře, stroužky česneku a bobkovými listy. Vyjmeme y vody a jakmile trochu zchladne, vyndáme kosti.
Česnek utřeme se solí a přidáme ostatní přísady na marinádu. Ještě teplý bůček potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a po vychladnutí dáme do lednice na dva dny proležet.
Marinovaný bůček mají rádi chlapi, budu ho dělat na velikonoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 919x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nakládaný bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist