Bramborový tatarák
Suroviny
500 g brambor
1 cibule
sůl
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce oleje
mletý pepř
1 lžička worcestru
4 stroužky česneku
svazek naťové cibulky
+
opečený chléb nebo tousty
Postup
Brambory uvaříme ve slupce osolené vodě do měkka. Zchladlé oloupeme a velmi jemně nastrouháme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny kromě naťové cibulky a opečeného chleba.
Všechno dobře promícháme (spíše utřeme), abychom získali konzistenci pomazánky.
Pomazánku mažeme na opečený chleba nebo tousty a posypeme nasekanou naťovou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 200x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Bramborový tatarák
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!