Bramborový tatarák

Suroviny

500 g brambor
1 cibule
sůl
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
1 lžíce oleje
mletý pepř
1 lžička worcestru
4 stroužky česneku
svazek naťové cibulky
+
opečený chléb nebo tousty

recept nemá fotografii

Postup

Brambory uvaříme ve slupce osolené vodě do měkka. Zchladlé oloupeme a velmi jemně nastrouháme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a všechny ostatní suroviny kromě naťové cibulky a opečeného chleba.
Všechno dobře promícháme (spíše utřeme), abychom získali konzistenci pomazánky.
Pomazánku mažeme na opečený chleba nebo tousty a posypeme nasekanou naťovou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 200x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborový tatarák


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist