Křísící bůček

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
bez kůže
2 cibule
2 celé paličky česneku
1 lžička karí koření
mletá paprika
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Bůček uvaříme v osolené vodě s hrubě pokrájenou cibulí do měkka. Vyjmeme a necháme zchladnout. Zatím si oloupeme stroužky česneku z obou paliček (samozřejmě použijeme český česnek!). Polovinou stroužků česneku maso po délce prošpikujeme. Druhou část česneku utřeme se solí, promícháme s kari kořením, paprikou a pepřem. Touto směs vetřeme po všech stranách do masa. Maso zabalíme do alobalu a necháme v chladnu odležet do druhého dne.

Bůček krájíme na tenké plátky, podáváme studený, s chlebem (a pivem).

Poznámka:
Tuto energetickou bombu oceníme třeba v zimě nebo po pořádné námaze.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 643x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Křísící bůček


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist