Salát z červených fazolí I
Suroviny
1 konzerva červených fazolí
4 řapíky celeru
6 sušených měkkých švestek
1 lžíce rozinek
1 lžíce medu
citrónová šťáva
sůl
1 bílý jogurt
salátové listy
Postup
Fazole z konzervy zcedíme, propláchneme vodou a necháme odkapat. Řapíky celeru nakrájíme asi na půlcentimetrové plátky, přidáme švestky nakrájené na proužky a propláchnuté rozinky. Bilý jogurt promícháme s medem, solí a citrónovou šťávou a přidáme k fazolové směsi. Promícháme a podáváme na omytých a osušených salátových listech.
Poznámka:
Použijeme kvalitní hustý bílý jogurt a vše, co omýváme, necháme dobře okapat (přebytečná tekutina by zbytečně ředila jogurtovou zálivku).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 843x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Salát z červených fazolí I
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!