Vepřové po cikánsku

Suroviny

600 g vepřových řízků (z kýty)
200 g pikantní klobásy
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
150 g anglické slaniny
2 cibule
2 papriky
1 plechovka krájených rajčat
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme a rozškvaříme v kastrolu (nejlépe se silným dnem). Na ní opečeme na kolečka nakrájenou klobásu, hrubě nakrájenou cibuli, proužky paprik a nakonec přidáme rajčata z konzervy a společně prohřejeme.
Vepřové řízky nakrájíme na široké proužky a opečeme je zvlášť na oleji. Když jsou opečené z obou stran, zaprášíme je moukou a orestujeme. Přidáme je ke směsi, kterou jsme si předem připravili v kastrolu a vše společně podusíme do měkka.
Vhodnou přílohou jsou brambory v různých úpravách, ale i rýže nebo těstoviny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6 585x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové po cikánsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist