Vepřové teriyaki

Suroviny

600 g vepřové kýtÿ
2 balení speciální asijské omáčky teriyaki
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso z kýty nakrájíme na velmi tenké plátky o rozměrech asi 4 x 4 cm. Na rozpáleném oleji maso krátce orestujeme, zalijeme omáčkou terijaki, promícháme a asi 5 minut společně podusíme.
Podáváme s (jasmínovou) rýží. A protože příprava trvá velmi krátce a tento pokrm si to přímo vyžaduje, věnujeme čas přípravě salátu z čerstvé zeleniny.

Poznámka: Omáčka terijaki se skládá z japonské sojové omáčky, vína Mirin, cukru, zázvoru a česneku. Ve speciálních obchodech ji lze koupit i hotovou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 663x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové teriyaki


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist