Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem

Suroviny

500 g měkkého tvarohu
500 g polohrubé mouky
300 g rybízu
200 g másla
150 g cukru krupice
100 g hnědého cukru
3 vejce

recept nemá fotografii

Postup

V misce smícháme mouku s hnědým cukrem, přidáme změklé máslo a vytvoříme rukama drobenku. Ve druhé misce vyšleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme tvaroh a dobře rozmícháme.
Menší plech vyložíme papírem na pečení a na dno rozprostřeme polovinu drobenky. Posypeme ji kuličkami rybízu, zalijeme tvarohovou hmotou a povrch posypeme zbylou drobenkou.
Pečeme v troubě vyhřáté asi na 180 st. C zhruba 40 minut. Krájíme až po vychladnutí.
Rybíz můžeme použít čerstvý i zmražený. Samozřejmě lze použít i jiné drobné ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 936x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist