Kuře Bernard
Suroviny
1 kuře
½ litru černého piva značky Bernard
1 lžička kmínu
2 lžičky hořčice
1 lžička sladké papriky
1 velká cibule
olej
Postup
Kuře opláchneme, osušíme a naporcujeme. Každou porci jemně potřeme hořčicí. Připravíme si pekáček, který vytřeme olejem a vyložíme plátky cibule. Porce kuřete opečeme na pánvi na oleji po všech stranách, předáme do pekáčku, osolíme a pokmínujeme a poprášíme mletou paprikou. Vše zalijeme polovinou piva, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut. V průběhu pečení podléváme druhou polovinou piva a maso poléváme vypečenou šťávou.
Podáváme s chlebem a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 590x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuře Bernard
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!