Kuřecí řízky s broskvovým přelivem

Suroviny

4 kuřecí řízky
olej
mletý pepř
sůl

Malý broskvový kompot
1 lžička solamylu
mletý zázvor
karí koření

recept nemá fotografii

Postup

Broskve z kompotu nakrájíme na kostičky a dáme do kastrolku. Zalijeme je šťávou z kompotu tak, aby byly potopené. Zahříváme. Do 100 ml zbylé šťávy vmícháme solamyl, přilijeme k broskvím a za stálého míchání necháme zhoustnout. Ochutíme karí kořením a mletým zázvorem podle chuti. Odstavíme ze zdroje tepla.
Kuřecí prsa opláchneme, osušíme, přes potravinářskou fólii lehce naklepeme, aby bylo maso všude stejně silné. Osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Na talíři přelijeme broskvovým přelivem.
Podáváme třeba s rýží, vařeným bramborem, šťouchanými brambory nebo s hranolky. Je to rychlé, chutné, dokonce to lahodí oku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 425x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí řízky s broskvovým přelivem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist