Obalované žampióny
Suroviny
větší žampióny
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej
sůl
Postup
Žapióny oloupeme a opatrně odstraníme nožičky (ty můžeme také obalit, případně je použít pod maso nebo do polévky). Žampióny osolíme, obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Smažíme v dostatečném množství oleje (nejlépe ve fritovacím hrnci) dozlatova. Po usmažení je pokládáme na ubrousek, aby se odstranil přebytečný olej.
Přílohy: hranolky, brambory, tatarská omáčka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 12 663x
Hodnocení receptu:
7,57 (počet: 28)
7,57
28
10
Komentáře receptu Obalované žampióny
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!