Krůtí maso s římským kmínem
Suroviny
500 g krůtích prsou
3 papriky
1 svazek jarní cibulky
1 bílek
1 lžička škrobové moučky
1 chilli paprička (i sušená)
sůl
1 rovná lžíce římského kmínu
olej
Postup
Maso nakrájíme na silnější proužky a vložíme do misky, kde jsme smíchali bílek, lžičku solamylu, lžíci vody a rozdrcenou chilli papričku včetně semínek. Vše promícháme a necháme asi hodinu odležet v chladnu. Z paprik odstraníme jádřince, opláchneme je a také pokrájíme na proužky. Očistíme i cibulku a nakrájíme na špalíčky.
Na pánvi rozpálíme trochu oleje a maso na něm rychle orestujeme. Jakmile zbělí, posypeme římským kmínem. Přidáme cibulky a nakrájené papriky a ještě chvíli společně restujeme. Papriky by měly být jen lehce změklé. Osolíme a podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 025x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Krůtí maso s římským kmínem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!