Krůtí maso s římským kmínem

Suroviny

500 g krůtích prsou
3 papriky
1 svazek jarní cibulky
1 bílek
1 lžička škrobové moučky
1 chilli paprička (i sušená)
sůl
1 rovná lžíce římského kmínu
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na silnější proužky a vložíme do misky, kde jsme smíchali bílek, lžičku solamylu, lžíci vody a rozdrcenou chilli papričku včetně semínek. Vše promícháme a necháme asi hodinu odležet v chladnu. Z paprik odstraníme jádřince, opláchneme je a také pokrájíme na proužky. Očistíme i cibulku a nakrájíme na špalíčky.
Na pánvi rozpálíme trochu oleje a maso na něm rychle orestujeme. Jakmile zbělí, posypeme římským kmínem. Přidáme cibulky a nakrájené papriky a ještě chvíli společně restujeme. Papriky by měly být jen lehce změklé. Osolíme a podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 025x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí maso s římským kmínem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist