Kuřecí prsa na hořčici se zeleným pepřem
Suroviny
600 g kuřecích prsíček
1 lžíce oleje
100 g anglické slaniny
1 lžíce zeleného nakládaného pepře
1 lžička směsi provensálského koření
2 lžíce plnotučné hořčice
300 ml smetany ke šlehání
sůl
mletý bílý pepř
Postup
Prsíčka lehce přes fólii naklepe, je-li třeba, tak i rozřízneme v místech, kde jsou vysoká. Osolíme je a opepříme z obou stran a zprudka opečeme na oleji. Při obracení přihodíme na nudličky nakrájenou slaninu a lehce ji vyškvaříme. Přidáme i horčici a zelený pepř, lehce posypeme provensálským kořením. Nakonce zalijeme šlehačkou a už necháme jenom prohřát.
Jistě oceníte, že je to opravdu rychlovka. Vhodnou přílohou je rýže.
Volně podle knihy V kuchyni s Čirinou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 034x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuřecí prsa na hořčici se zeleným pepřem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!