Pstruh na bylinkovém másle
Suroviny
1 pstruh
30 g bylinkového másla
1 žampión
sůl
mletý pepř
Postup
Pozor, jde o jednu až dvě (malé) porce.
Máte-li mraženého pstruha a necháváte ho rozmrazit přirozenou cestou (tedy jen v teplé místnosti), trvá to tak 4 hodiny. Pstruha potom opláchneme, očistíme a osušíme papírovými utěrkami. Osolíme na povrchu i vevnitř, opepříme a do břišní dutiny vložime plátek bylinkového másla. Žampiom oloupeme a nakrájíme na plátky a vložíme rovněž do břišní dutiny. Pstruha zabalíme do alobalu a pečeme v troubě asi 45 minut při teplotě 200 st. C.
Na fotografii je s gratinovanými bramborami a rajčatovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 789x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pstruh na bylinkovém másle
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!