Zelí s křenem

Suroviny

5 kg hlávkového zelí
1 DEKO
1/2 l octa
400 g cukru (i méně)
1/2 kg cibule
400 ml nastrouhaného křenu
sůl
200 ml oleje

recept nemá fotografii

Postup

Zelí očistíme od vrchních poškozených listů, vykrojíme košťály a jemně ho nakrouháme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Křen očistíme a jemně nastrouháme, načechraný by měl mít objem asi 400 ml. Ve větší nádobě všechny suroviny důkladně promícháme a necháme chvíli stát.
Potom znovu promícháme a důkladně pěchujeme do sklenic. NESTERILUJE SE!
Necháme asi dva týdny uležet a pak podáváme.
Poznámka:
Dobrá bomba proti virózám a nachlazení.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 014x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelí s křenem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist