Ovocné řezy Pohoda

Suroviny

Těsto:
2 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1/2 hrnku cukru krupice
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr

čerstvé nebo zmražené ovoce

Drobenka:
100 g másla
70 g cukru
70 g hrubé mouky

recept nemá fotografii

Postup

Všechny suché přísady (včetně prášku do pečiva) promícháme. Přidáme mléko, olej, celá vejce a umícháme hladké světlé těsto. To nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Posypeme ovocem a drobenkou. Pokud máme větší druhy ovoce, pokrájíme ho. Používáme-li mražené ovoce, nerozmrazujeme ho. Na fotografii jsou použité na kostičky nakrájené broskve, červený rybíz a borůvky.
Drobenku si připravíme promnutím uvedených surovin.
Pečeme v troubě předehřáté na 180 st. C dokud nezačnou hnědnout okraje.
Po vychladnutí krájíme na řezy.
Poznámka:
A proč moučník "pohoda" Suroviny na něj můžete najít skoro vždycky doma, nemusíte vážit ani špinit spousty nádobí - stačí miska a jeden hrníček. A pokud jste pilné hospodyňky se zahrádkou, najdete zmražené ovoce ve svém mrazícím boxu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 519x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocné řezy Pohoda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist