Madridská pánev

Suroviny

2 cibule
150 g šunky
250 g hovězího masa
3 lžíce oleje
2 lžíce mleté červené papriky
1,5 lžičky soli
mletý černý pepř
1 sušená feferonka
125 ml červeného vína
2 brambory
1 celá červená paprika
2 lžičky cukru

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Maso nakrájíme na centimetrové kostky, šunku na čtverečky, papriku zbavenou jádřince na kolečka. Na pánvi s vysokým okrajem nebo v pekáči ohřejeme olej. Do horkého oleje dáme cibuli, šunku, maso a za stálého míchání opékáme 5 minut. Okořeníme mletou červenou paprikou, solí a pepřem. Přidáme podélně nařezanou feferonku, zalijeme vínem. Přikryté dusíme na minimu asi 40 minut. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme je na malé kostky. Spolu s cukrem a kolečky papriky zamícháme do masa, na minimu vaříme odkryté ještě 15 minut. Feferonku z pánve vyjmeme.
Podáváme s bílým pečivem nebo bramborami, zapíjíme červeným vínem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 036x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 1) 8,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Madridská pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist