Filé na olivách a rajčatech (v mikrovlnce)
Suroviny
800 g rybího filé
400 g rajčat
40 g oliv
čerstvá bazalka
vegeta
1 lžíce oleje
sůl
citrón
Postup
Plátky ryb umyjeme, osušíme, potřeme olejem, osolíme a trochu posypeme vegetou. Rozdělíme je na 4 talíře, které je možné vložit do mikrovlnné trouby. talíře předem lehce potřeme olejem. Takto připravené ryby upravujeme v mikrovlnné troubě asi 1 minutu. Po vyjmutí ryby pokapeme citrónovou šťávou, obložíme plátky rajčat o síle asi 1 cm, posypeme nakrájenými olivami (mohou být obojí - černé i zelené) a vložíme znovu do trouby na 2 minuty.
Podáváme s plátkem citrónu a s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 785x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Filé na olivách a rajčatech (v mikrovlnce)
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!