Vanilková zmrzlina v čokoládové omáčce
Suroviny
1/2 l mléka
6 lžic Nutelly
3 lžíce pomerančové šťávy
1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry (čerstvé)
4 lžíce sezónního ovoce (třeba broskve + ostružiny)
4 porce vanilkové zmrzliny
Postup
Mléko ohřejeme a rozpustíme v něm Nutellu. Přidáme pomerančovou šťávu i kůru. Čokoládovou omáčku odstavíme a dáme asi na hodinu do chladu.
Mezitím si připravíme ovoce, větší ovoce pokrájíme. Omáčku nalijeme do malého hlubšího talířku, vložímu kupičku nakrájeného ovoce a kopeček zmrzliny. Ozdobíme lísktkem máty či meduňky. A mlsáme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 601x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vanilková zmrzlina v čokoládové omáčce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!