Z nouze cnost

Suroviny

4-5 vařených brambor
2-3 papriky
500 g pečeného masa
zelená petrželka
olivový olej
čerstvě mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Tento recept má mnoho podob, základem jsou brambory (mohou být vařené, ale nové brambory lze použít i syrové) a paprikové lusky. Maso můžeme použít jakékoliv, třeba pečené, které nám zbylo, kousek uzeného nebo i kvalitní klobásu.
Vše nakrájíme na zhruba stejně velké kousky a připravíme si velkou pánev.
Na ni rozpálíme olivový olej a nejdříve restujeme papriky. Pokuk použijeme syrové brambory, přidáme je ihned po paprikách, jinak až asi po pěti minutách. Nakonec přidáme maso, které už jen společně s ostatními surovinami prohřejeme.
Posypeme čerstvě namletým pepřem a nasekanou zelenou petrželkou.
Podáváme s čerstvou zeleninou nebo s hlávkovým či rajčatovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 329x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Z nouze cnost


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist