Králík na grilu

Suroviny

1 králík (asi 1,5kg)
5 větviček čerstvého tymiánu
500 ml bílého vína
250 ml sojové omáčky
několik zrnek černého pepře
mletý černý pepř
sůl
olej na potření

recept nemá fotografii

Postup

Králíka nakládáme den před grilováním do marinády. Rozdělíme ho na porce a vložíme do nádoby vhodné na marinování spolu s větvičkami tymiánu.
V kastrolu smícháme bílé víno se sojovou omáčkou, přidáme mletý i celý pepř a vše necháme přejít varem. Ještě horké nalijeme na králíka, přikryjeme pokličkou a uložíme do chladna.
Před grilováním maso vyjmeme a jemným papírovým ubrouskem osušíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připraveného králíka grilujeme, čas od času obrátíme a potřeme marinádou. Před podáváním osolíme.
Poznámka:
Na suroviny nenáročné, snad je to čekání, až se odleží...

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 082x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Králík na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist