Kapří pikantní polévka
Suroviny
400 g kapra
40 g cibule
4 zrnka pepře
2 zrnka nového koření
1 bobkový list
100 g sterilovaného leča
10 g tuku
1 chilli paprička
1 lžička sladké mleté papriky
z;2 lžičky Vegety
zelená petrželka
asi 1,2 l vody
Postup
Kapří maso vložíme do osolené vařící vody s kořením (pepř, nové koření, bobkový list) a polovinou nakrájené cibule a velmi zvolna vaříme až maso změkne. Potom polévku přecedíme, kapří maso vykostíme a pokrájíme. Na tuku zpěníme druhou část cibule se lžičkou papriky a vložíme do vývaru. Přidáme sterilované lečo, posekanou feferonku nebo chilli papričku, vegetu a kapří maso. Společně ještě krátce provaříme.
Polévku podáváme posypanou zelenou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 414x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kapří pikantní polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!