Krůtí medailonky s adžikou

Suroviny

750 g krůtích medailonků
2 lžičky koření Adžika
2 lžíce olivového oleje
200 ml kuřecího vývaru
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Smícháme koření adžika a olivový olej a do této směsi vložíme krůtí medailonky. Promícháme, aby se maso dobře obalilo a necháme asi dvě hodiny odležet.
V kastrolu rozpálíme trochu oleje a maso na něm ze všech stran orestujeme. Osolíme, zalijeme kuřecím vývarem a pod pokličkou zvolna asi 30 minut dusíme.
Podáváme s rýží či s bramborem. Je vhodné doplnit zeleninou (čerstvou nebo dušenou). Na fotografii je dušená mrkev a celer nakrájený na hranolky.
Poznámka:
Jde o lehké, nízkokalorické, ale přesto díky koření chutné hlavní jídlo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 700x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí medailonky s adžikou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist