Jehněčí závitky na česneku

Suroviny

500 g jehněčí kýty
100 g klobásy
2 vejce
máslo
4 kuličky růžičkové kapusty
8 stroužků česneku
1 cibule
plnotučná hořčice
mletý pepř
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Vejce umícháme na pánvi na másle a rozdělíme na plátky. Na každý plátek dále přidáme kousky klobásy, prolisovaný česnek a kuličku kapusty. Plátky zabalíme a ovážeme nití (případně sepneme sponou). Na pánvi na oleji necháme mírně zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme nasekaný česnek a závitky. Opečeme je ze všech stran, mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dáme asi na 40 minut péci do trouby.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 323x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí závitky na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist