Jehněčí závitky na česneku
Suroviny
500 g jehněčí kýty
100 g klobásy
2 vejce
máslo
4 kuličky růžičkové kapusty
8 stroužků česneku
1 cibule
plnotučná hořčice
mletý pepř
sůl
olej
Postup
Jehněčí kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Vejce umícháme na pánvi na másle a rozdělíme na plátky. Na každý plátek dále přidáme kousky klobásy, prolisovaný česnek a kuličku kapusty. Plátky zabalíme a ovážeme nití (případně sepneme sponou). Na pánvi na oleji necháme mírně zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme nasekaný česnek a závitky. Opečeme je ze všech stran, mírně podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou a dáme asi na 40 minut péci do trouby.
Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 323x
Komentáře receptu Jehněčí závitky na česneku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!