Kachna dušená v zelí

Suroviny

1 kachna
500 g kysaného zelí
200 ml bílého vína
2 cibule
sůl
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Kachnu očistíme, osolíme, okmínujeme a za častého podlévání a přelévání výpekem ji upečeme do měkka. Po částečném zchladnutí ji rozporcujeme. Z výpeku oddělíme část tuku a podusíme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, porce kachny, podlijeme vínem, maso přelijeme šťávou z kachny a podusíme do měkka.
Podáváme s bramborovými či chlupatými knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 076x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kachna dušená v zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist