Zapečená růžičková kapusta

Suroviny

1 kg růžičkové kapusty
100 g tvrdého sýra
2 cibule
Muškátový oříšek
Vývar
Sůl
tuk

recept nemá fotografii

Postup

Růžičkovou kapustu očistíme, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Vývar uvedeme do varu (stačí asi půl litru), vložíme do něj kapustičky a nakrájenou cibuli a povaříme, až kapustičky změknou (zkusíme nožem). Potom kapustičky zcedíme a vložíme do zapékací misky vytřené tukem a poklademe na proužky nakrájeným sýrem. Vložíme do trouby a zapečeme, až se sýr rozpustí.
Podáváme s vařeným bramborem či s bramborovou kaší.
Obměna: Pro masožrouty můžeme přidat do zapékací misky i proužky anglické slaniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 211x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečená růžičková kapusta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist