Brynzová polévka
Suroviny
250 g brynzy
150 g chleba
1 malá cibule
Kmín
Sladká paprika
Sůl
Vývar
Postup
Nejdříve si připravíme vývar (třeba i z kostky). Chléb nakrájíme na kostky a opečeme. Brynzu si nadrobíme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Hotový vývar odstavíme ze zdroje tepla, přidáme do něj brynzu, kmín, papriku a nakrájenou cibuli. Promícháme a podle potřeby osolíme. Necháme asi 10 minut odstát a potom podáváme. Než lijeme do talířů, vložíme na dno polévkového talíře kousky opečeného chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 677x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Brynzová polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!