Vrabci na zázvoru

Suroviny

700 g krůtího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
drcený kmín
mletá paprika
olej
cibule
1 lžička zázvoru
světlé pivo
chlebová kůrka

recept nemá fotografii

Postup

Z krůtího masa si nakrájíme hranolky velikosti pomyslného vrabce. Osolíme, ochutíme drceným kmínem, mletým pepřem a paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
V kastrole si rozpálíme olej a kousky masa na něm rychle osmahneme po všech stranách. Potom je vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme drobně nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do růžova a potom lžičku zázvoru. Zalijeme podle potřeby světlým pivem a do základu vrátíme opečené kousky masa. Vložíme do trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem.
Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 337x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vrabci na zázvoru


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist