Pikantní salát s uchem jidášovým

Suroviny

1 salátová okurka i se slupkou
1 červená paprika
pórek nakrájený na slabé kroužky
1 lžička cukru
sůl
2-3 lžíce oleje
1 lžíce chilli
vařené ucho jidášovo
sterilované kukuřice

recept nemá fotografii

Postup

Okurku nakrájíme na kostičky,papriku taky, pórek na slabé kroužky. Promícháme, osolíme, pocukrujeme a necháme vyplakat (pustit šťávu). Po 2-4 hodinách vmícháme uvařené, nakrájené ucho jidášovo a sterilovanou kukuřici. A teď ten hlavní fígl – ohřejeme olej a dáme do něj lžíci chilli, necháme zahřát až začne chilli hnědnout, vezmeme cedník, dáme do něj ubrousek a čistým olejem zalijeme připravený salát. Promícháme a necháme asi hodinu uležet.
Salát překvapí nejprve sladkou chutí, potom slanou a nakonec pálí jako čert…pikantní,gustovní záležitost...
Já jsem dala jen 1 lžičku chilli s vrchem ,stačila.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 526x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní salát s uchem jidášovým


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist