Pstruh s bylinkami v papilotě

Suroviny

Na 1 porci:
1 pstruh
1 lžička másla
1 lžička krenexu (strouhaný křen s jablky)
sůl
1 lžíce čerstvých bylinek
2 plátky slaniny
papír na pečení

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchaného pstruha omyjeme, osušíme a osolíme vně i uvnitř břišné dutiny. Jemně si nasekáme čerstvé bylinky - použila jsem pažitku, petrželku a tymián, které mám na balkoně. Změklé máslo utřeme s bylinkami a krenexem. Tuto máslovou hmotu vmáčkneme do břišní dutiny.
Ustřihneme si dostatečně velký kus papíru na pečení, rybu položíme doprostřed a na ni poklademe slaninu. Potom rybu zabalíme podobně jako se balí zákusky - dva volné konce papíru zvedneme, spojíme a několikrát přehneme, potom spojíme papír i na stranách. Na stranách si můžeme pomoci i kancelářskými sponkami. Balíček vložíme do trouby rozehřáté na 200 st. C a pečeme asi 20 až 25 minut (záleží na velikosti ryby).
Upečeného pstruha podáváme s plátkem citronu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 223x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh s bylinkami v papilotě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist