Stydlivá topinka
Suroviny
4 krajíčky chleba
4 rajčata
50 g tvrdého (ovčího) sýra
4 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce nasekané čerstvé bazalky
Postup
Rajská jablíčka nařízneme do křížku, spaříme, oloupeme a ostrým nožem nakrájíme na kostičky. Přidáme nasekanou bazalku a promícháme. Česnek prolisujeme, smícháme s olivovým olejem a se solí. Plátky chleba opečeme (v toastru, pod grilem nebo nasucho na pánvi), potřeme olivovým olejem a poklademe nakrájenými rajčaty s bazalkou. Posypeme nastrouhaným ovčím sýrem (nebo parmazánem).
Poznámka:
A proč je topinka stydlivá No přeci se krásně červená!
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 177x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Stydlivá topinka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!