Stydlivá topinka

Suroviny

4 krajíčky chleba
4 rajčata
50 g tvrdého (ovčího) sýra
4 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce nasekané čerstvé bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Rajská jablíčka nařízneme do křížku, spaříme, oloupeme a ostrým nožem nakrájíme na kostičky. Přidáme nasekanou bazalku a promícháme. Česnek prolisujeme, smícháme s olivovým olejem a se solí. Plátky chleba opečeme (v toastru, pod grilem nebo nasucho na pánvi), potřeme olivovým olejem a poklademe nakrájenými rajčaty s bazalkou. Posypeme nastrouhaným ovčím sýrem (nebo parmazánem).
Poznámka:
A proč je topinka stydlivá No přeci se krásně červená!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 111x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Stydlivá topinka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist