Balkánské hovězí plátky

Suroviny

4 hovězí plátky
1 větší cibule
3 rajčata
3 papriky
1 malá cuketa
hrst fazolových lusků
sůl
pepř
necelá malá lžička čubrici
8 stroužků česneku
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej. Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do poloviny, přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu, fazolky, zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 648x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Balkánské hovězí plátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist