Pangasius v bazalkovém těstíčku
Suroviny
3 filety ze sumečka pangasia
sůl
mletý pepř
(koření na ryby)
olej
2 vajíčka
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce jemně nasekané čerstvé bazalky
Postup
Filety z pangasia rozmrazíme a odstraníme z nich přebytečnou tekutinu papírovou utěrkou. Po obou stranách je osolíme a opepříme (případně místo pepře použijeme koření na ryby Avokádo). Vajíčka rozšleháme se špetkou soli, přidáme hladkou mouku a nasekanou bazalku a umícháme hladké těstíčko. Na pánvi si rozpálíme olej, připravené filety po obou stranách protáhneme těstíčkem a rychle osmažíme.
Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.
Poznámka pro ty, kteří navštěvují tyto stránky pouze občas - filety z Pangasia můžete zakoupit zmražené. Najdete je třeba v mrazáku v Tescu v obalu s nápisem PANGA. Kromě toho, že mají lahodnou chuť, jsou navíc ještě bez kostí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 334x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pangasius v bazalkovém těstíčku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!