Pestrá játra s jogurtem

Suroviny

500 g drůbežích jater
1 malá mrkev
1 malá červená paprika
cibulová nať nebo pažitka
pepř
sůl
chilli
1 cibule
olej
3 lžíce smetanového jogurtu
1 lžíce worchesterové omáčky
1 lžička citrónové šťávy (nemusí být)

recept nemá fotografii

Postup

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli, játra nakrájená na větší kousky, opepříme, přidáme chilli a necháme chvilku dusit. Je-li potřeba, tak podlijeme vodou. Pak přidáme na kostky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou mrkev a cibulovou nať a ještě chvilku povaříme. Přidáme jogurt, worchesterovou omáčku,citrónovou šťávu, zamícháme a popřípadě dosolíme,.
Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží. Kdo má rád, může přidat i kukuřici. Kořením jsem nešetřila.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 224x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pestrá játra s jogurtem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist