Jehněčí na sardelovém másle
Suroviny
800 g jehněčí kýty
1 lžíce sardelové pasty
100 g másla
200 ml šlehačky
bílý pepř
Postup
Z poloviny másla a sardelové pasty utřeme sardelové máslo a jím potřeme maso. Ze všech stran ho na pánvi opečeme, aby se zatáhlo. V pekáči rozpustíme zbylé máslo, vložíme opečené maso, přikryjeme a za mírného podlévání pečeme v troubě do měkka. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na porce a udržujeme v teple (nutné). Do vypečené šťávy přidáme šlehačku a lehce chvíli povaříme. Touto šťávou polijeme maso na talíři. Podáváme s vařeným bramborem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 472x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Jehněčí na sardelovém másle
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!