Fazolová z konzervy
Suroviny
1 konzerva bílých fazolí v rajčatové omáčce
1 pórek
4 stroužky česneku
100 g šunky
sůl
mletý pepř
zelená petrželka
Postup
Do 1,5 litru vody přidáme konzervu fazolí v bílé omáčce a necháme přijít k varu. Zatím si na kolečka nakrájíme pórek a oloupaný česnek pokrájíme na plátky. Obojí přidáme do polévky. Mírně osolíme a opepříme (nejlépe čerstvě mletým pepřem). Nakonec přidáme šunku nakrájenou na nudličky a nasekanou zelenou petrželku.
Poznámka:
Polévka je velmi rychlá, není třeba zahušťovat. Kdo má větší hlad, může k ní přikusovat chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 900x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Fazolová z konzervy
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!