Kuře po švýcarsku

Suroviny

1 kuře
150 g šunky
150 g eidamu
2 vejce
sůl
bílý pepř
250 ml smetany ke šlehání
lžička mleté papriky
2 lžíce plnotučné hořčice
100 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Kuře opláchneme, osušíme a rozdělíme na menší porce. Vejce osolíme, opepříme a rozšleháme. Porce kuřete ve vejcích namočíme a ihned prudce osmažíme na másle. Předáme do zapékací misky a na másle osmažíme i zbylá vejce, která přidáme ke kuřeti. Na každý kousek masa položíme plátek šunky a na to plátek sýra, vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu mleté papriky, sůl, hořčici.
V troubě upečeme do červena, podáváme s bramborem.
Poznámka:Na obrázku je trochu jiná verze - bez vajec. Místo toho jsem přidala lžíci na malé kostičky nakrájeného suchého salámu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 609x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře po švýcarsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist