Kapr v alobalu s křenem
Suroviny
4 porce kapra
100 g šunky
2 vařená vejce
150 g strouhaného křenu
100 g másla
100 g tvrdého sýra
sůl
zelená petrželka
olej
Postup
Na každou porci kapra si připravíme jeden díl alobalu, který potřeme olejem. Porce kapra osolíme a položíme na alobal. Vejce uvařené natvrdo nasekáme, šunku nakrájíme na proužky, sýr a křen nastrouháme. Všechny suroviny promícháme a rovnoměrně navrstvíme na kapří porce. Povrch posypeme nasekanou petrželkou a přidáme plátek másla. Alobal dobře uzavřeme a v troubě předehřáté na 180 stupňů C pečeme asi 12 minut.
Vhodnou přílohou jsou brambory, ale můžeme použít i pečivo. Pozor na horkou páru při otvírání alobalu!
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 579x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kapr v alobalu s křenem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!