Fazole s uzeným masem
Suroviny
2 konzervy červených fazolí
2 lžíce sádla
1 větší cibule
2 stroužky česneku
1 konzerva loupaných rajčat
sůl
mletý pepř
citrónová šťáva
čerstvý nebo sušený tymián
kyselá okurka
600 g vařeného uzeného masa
Postup
Na sádle orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky a česnek nakrájený na plátky, přidáme nasekaná rajčata z konzervy včetně nálevu a odcezené fazole z konzervy. Osolíme, opepříme, přidáme lžíci citrónové šťávy a lístečky tymiánu. Vše promícháme a podusíme.
Podáváme s plátky ohřátého uzeného masa a s kyselou okurkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 456x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Fazole s uzeným masem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!